Quarantine Sex: Ja, nee, ik weet het niet

Isolatie met een geliefde – wat kan aangenamer zijn? Het is tijd om elkaar beter te bestuderen. Hoe seksuele vrije tijd op quarantaine te diversifiëren, verlangen te behouden en veiligheidsmaatregelen in bed te observeren, zonder de regels van zelfisolatie te verwaarlozen?

Voor seks en opwinding is de context uiterst belangrijk: wat er op dit moment met je gebeurt. “Als je de laarzen van je kind bindt en je partner je op een zachte plaats overspant, irriteert het. En als hij je slaat als je de liefde bedrijven, zie je het als een heel sexy gebaar, “schrijft Emily Nagoski in het boek” How the Woman Want “.

De mismatch tussen de context en de staat is meestal merkbaar. Als je bijvoorbeeld naar de kindermatinee kwam en een openlijk geklede, fel geschilderde en flirtende vrouw met vaders ziet, kun je irritatie voelen, omdat de context (kindervakantie) en gedragsmodel, de toestand van een bepaalde persoon niet samenvalt.

Gedwongen isolatie heeft natuurlijk invloed op de context, en onze seksuele relaties kunnen hier last van hebben. Als we eerder op één dag verschillende levens ‘leefden’ – de ouder, echtgenoot, werknemer, minnaar – dan zijn we nu constant in dezelfde situatie.

Het is heel moeilijk, de hele dag doorbrengen in een leggings en met een bundel op het hoofd, wordt het tegen de avond een gepassioneerde tijgerin! Hoe “zetten we de binnenste Monica Bellucci aan”?

We handelen in context

“Om met succes tussen staten te schakelen, is het belangrijk om de context te onthouden. Geniet ervan om de modi te veranderen: “Ik ben een koelkast”, “Ik ben een minnaar”, “I-SuPro”, “I Am A Leader”, “Ik ben een werknemer”, zegt Maria Shelkova-psycholoog Maria Shelkova.

In de huidige omstandigheden is dit niet eenvoudig, maar het is de moeite waard om te proberen. Misschien zullen enige moeite nodig zijn, maar om het gemakkelijker te maken, volg nuttige tips. Context is tenslotte niet alleen een specifieke situatie, maar ook de omgeving om u heen.

“Breek de thuisruimte in zones waarin het ene is toegestaan, maar het andere is verboden. U kunt bijvoorbeeld ernstige of huishoudelijke gesprekken voeren met uw man in de keuken of op kantoor, maar in geen geval mag u ze naar bed overbrengen. Als u deze regel waarneemt, wordt het getrouwde bed een recreatiegebied voor u en plezier. En dit zal bijdragen aan het consolideren van de rol van een minnares – wanneer u in de slaapkamer bent, ‘zegt de expert.

Veiligheid in de slaapkamer

De regels van anticonceptie blijven hetzelfde, evenals aan quarantaine, maar ze moeten zich nog strikt vasthouden, zegt Maria Shelkova.

“Graveer wat onaangename ziekte, je zult onmiddellijk immuniteit planten. En als u plotseling tijdens de quarantaine een nieuwe partner ontmoette (bijvoorbeeld op internet of online applicatie), vraag hem dan om een ​​analyse te maken voor coronavirus. Dit is normaal, je zult zo rustiger zijn, ‘waarschuwt de expert.

En kalm en zelfvertrouwen zullen zeker helpen om te ontspannen en te genieten.

Verwaarloos de veiligheidsregels niet, zelfs als u uw tweede helft al lang hebt gevonden. Dit klinkt misschien grappig, maar we herinneren ons: wie beveelt aan om vaker nat schoonmaken te doen en de kamer te ventileren.

“Denk na over de desinfectie van het pand door kwartslampen,” adviseert de psycholoog. Dit zal zeker geen romantiek doden, in tegenstelling tot kwaadaardige virussen en bacteriën. Bovendien kan een echtgenoot die een dweil heeft opgehaald, veel nieuwe verlangens in je wakker maken.

Probeer nieuw te proberen

Stel dat u en uw partner evenzeer het idee hebben vastgelegd om een ​​gedwongen vakantie in bed uit te brengen. En nu – het is tijd om te proberen wat je nog niet eerder had gewaagd. Maria Shelkova is er zeker van: vandaag kunt u zich alles veroorloven, nou of bijna alles. Het belangrijkste

is om veiligheidsmaatregelen te observeren en het eens te zijn over de toegestane aan de kust.

Maria Shelkova biedt verschillende levenshacks aan voor degenen die het isolement met een vonk willen overleven:

  1. De virtual reality -industrie ontwikkelt zich nu actief. Je kunt een VR -helm in het huis bestellen en studeren met de hulp van de hulp van de hulp van de hulp, een ervaring leven die je in het echte leven niet zou durven. In virtual reality kan dit zijn, niemand zal veroordelen – dit is slechts een spel, en voor velen wordt het een levendige emotionele ontdekking. Je kunt twee helmen bestellen en plezier hebben met een partner.
  2. Je kunt rol spelen -games spelen. De hele garderobe staat tot uw beschikking – verander uw afbeeldingen voor uw plezier.
  3. Bestel speelgoed in de internet sexhop die al lang je aandacht heeft getrokken. Er is meestal een beschrijving en tips voor beginners. Ze kunnen afzonderlijk worden gebruikt, en voor extra stimulatie tijdens seks met een partner.
  4. Seksuele ervaring met geblinddoekte ogen zal tactiele sensaties verbeteren: ze zullen vele malen helderder worden.
  5. Ten slotte kunt u omwille van interesse gemakkelijke praktijken uit de BDSM -cultuur proberen. Het belangrijkste is om te onthouden over beveiliging. Geen sterke slagen: vermijd plaatsen waar het bot dicht bij de huid ligt; Je kunt alleen vonken waar de grote spieren. Geen sterke binding – alleen brede riemen en linten. Om dit serieus te oefenen, moet je speciale training volgen. De zorg voor een partner en naleving van de regels in BDSM is het belangrijkst.

ik wil niets!

Het kan gebeuren dat we op verantwoorde wijze isolatie hebben benaderd: we zijn afgestemd op positief, gekocht speelgoed en anticonceptiemiddelen – maar er is geen verlangen. We zijn griezelig: echt gedwongen vakantie zal onder de staart gaan? Paniek hebben, proberen alles “goed” te doen (er is tenslotte een grote kans, we haasten ons nog steeds nergens), we beginnen een partner of onszelf te vertragen.

‘Kocht speelgoed – laat ze liegen! De dollar is gegroeid, dus de aankoop is winstgevend, laat het de ziel verwarmen. Maar onszelf dwingen om seks te hebben is het meest schadelijke dat we kunnen doen voor libido. Er mag geen geweld tegen zichzelf en anderen in intieme voorwaarden zijn! Ja, soms komt er eetlust tijdens de maaltijden, maar dit gaat absoluut niet over het gevecht met jezelf en het opleggen van je verlangens aan geliefden, “zegt de expert.

Wat kunnen we doen als het nu, wanneer, het lijkt, het is tijd voor een liefdesmarathon, Afrikaanse passies goed, nou, ik wil helemaal niet?

“In een situatie van stress, zijn zorg en een gevoel van veiligheid belangrijk. Er zijn veel manieren om voor jezelf te zorgen en over iets anders en zonder coatus, ‘herinnert Maria Shelkova zich.

We kunnen eenvoudig je geliefde aaien, hem achter het oor krabben, knuffelen onder een deken, je favoriete boeken oppakken. Dans onder dezelfde genezer “. En om penetratie te zijn of niet, niet zo fundamenteel. “Onszelf vrijheid geven om seks te willen, moeten we de vrijheid erkennen voor de partner om geen seks te willen – en vice versa. Anders kost onze eigen vrijheid niets, ‘is Maria Shelkova zeker.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *